Blogg

Den resan gick galet

Tänk vad resor folk gör idag, allt är visst en resa. Nu var det en resa som Miljöpartiet gjort som nämndes på TV. Ser att jag har också gjort en resa genom politiken i samband med valet som nyss varit. Och huga vilken resa det blivit - började med ett totalt ointresse för politik då jag första gång fick rösta. Nästa anhalt var lite åt Centern med som jag trodde då, en bra miljöpolitik, så en hastig infart på Moderaternas bana. Men usch då, moderater ville bara ha starkt försvar i en blandning med starka drycker. Så bäst att passa sig för sånt. Efter det blev resan så slingrig att jag inte minns vad som hände riktigt.

Kristdemokraterna lyckades med åren behålla mina röster ganska bra, tills de blev allt flummigare och "okristna". Men på en resa går det bra att ta nya vägar ibland och Ny Framtid var en ny grej. Åh vad härligt att i protest mot de etablerade partierna prova nåt nytt. Sen fick KD nån röst emellanåt, i alla fall lokalt. Men det så kallade kristna alternativet började mer och mer effektivt köra bort mej. De går inte min resas väg..... Hittade då en ny väg, knappt märkbar men Kristna Värdepartiet fanns där.

Inte ens de var mycket att ha så inför det nyligen genomförda valet gick min resa i diket, körde av vägen helt enkelt. Det krävdes stora ansträngningar att komma upp ur diket igen. Till sist gick resan ännu en gång in på Kristna Värdepartiets stig. Får ta det som bjuds när det inte bjuds mer än smulor... Vilse är jag likväl för jag kör på två vägar - den andra tillhör Vänsterpartiet. Skit samma, KVp och V är väl inte någon större skillnad på. Eller gick min resa alltför galet....

 

 

Arkiv

2021
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2020
  2019
  2018
  2017

   

  Besökare idag: 1
  Denna månad: 25
  Totalt: 3002

   

   

   

  blogglista.se

   

  SvenskaLänkar.com

   

   

  Nettop.se