Blogg

Midsommar

Då är det midsommar igen. Ja än sen då... vad har jag att säga om det. När jag tänker efter så kommer jag inte på nånting speciellt. Men vill förmedla några bilder som hör midsommaren till. Och den fina "Midsommarblomster" av Einar Molin och Lille-Bror Söderlund, här framförd av Small Town Singers. Och så blir det ett fiolspelande par på Skansen midsommarafton 2019. Har en egen inspelning av "Midsommarblomster" som jag spelade på piano för massor av år sedan och som finns på ett rullband. Då det inte är något bra pianospel så går det ju inte för sig att lägga ut den här. 

Klicka på länken här så får jag fler bloggbesökare! Tack... 

blogglista.se

 

 

2013-06-08 007 Midsommarblomster

20190602_152934 Hundkex

20190515_160910 Humleblomster

 

 


Buckersfield på ny cd

Buckersfield är ett gäng från Småland som spelar rockabilly, rock´nroll och lite country. De har hållit på ett antal år och jag köpte deras cd då jag träffade bandets dåvarande trummis Urban Karlsson på PG:s Bildelar i Tibro. Är nog ett tiotal år sen. Jättebra låtar som man blir glad av! Flera av låtarna är egna sådana. Urban hoppades på då att de skulle få nån spelning i Tibro. Något för Millners att ordna med...

I vintras kom en ny cd med Buckersfield - "Den pirriga känslan". Gå in på bandets FB-sida så går det  att beställa skivan därifrån. Några medlemmar har bytts genom åren och bandet har också deltagit i Country-SM vid ett par tillfällen. Idag består Buckersfield av: bas och sång Carina Svedberg, trummor och sång Linda Boström, gitarr Stefan Sundström, gitarr Niclas Finnander. Ljud och bokning: Lasse Andersson tel.070-4863703 Mail: slapbass49@hotmail.com 

Här är några smakprov på hur det kan låta då Buckersfield är igång: 

Först en låt av bandets egna medlemmar. GLÖM INTE KLICKA HÄR så får sidan fler besökare.

blogglista.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ensamheten - männniskans följeslagare

Livet är ensamhet - världen är ensamhet. Trots alla kontakter är man ändå innerst inne helt ensam. Som någon sa: innerst inne är vi alla fullkomligt ensamma. Den existentiella ensamheten är människans lott. Längst där inne finns bara jag - eller du längst inne i dej. (Citat)

Eller som ett annat citat säger: Människan är inte ensam, nej, ensamheten är hennes följeslagare. Ensamhet går att bära endast med Gud, säger André Gide. 

Och när kvällen kommer till oss, tänder jag ett ljus i vardagsrummet och vi hummar sakta tillsammans varsin visa - jag och flugan. (Arnulf Overland) 

Människor förblir ensamma för att de bygger murar istället för broar. (Joseph F. Newton)

Så jag undrar: hur kan människor vara så ointelligenta så att de inte i vår moderna tid har fattat att det är bättre att bygga broar mellan folk och länder???

 KLICKA gärna på länken nedan så får bloggen fler besökare!

blogglista.se

 

 

 

 

Arkiv

2021
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2020
  2019
  2018
  2017

   

  Besökare idag: 1
  Denna månad: 25
  Totalt: 3002

   

   

   

  blogglista.se

   

  SvenskaLänkar.com

   

   

  Nettop.se