Blogg

Herre, rädda mig från Nordea

Herren anger takten - ja det behövs något extra vid kontakt med Nordea. Deras röriga hemsida och byråkratiska regler tar ofantligt med tid och massor av kraft. Så jag provar en japansk version av Psaltaren 23 - Herren är min herde.

"Herren anger takten, jag skall inte jäkta. Han hjälper mig att stanna så att jag kan komma till ro. Han ger mig stunder av stillhet och återställer min inre jämvikt.

Han leder mig att kunna prioritera rätt genom avspändhet och frid i min själ. Även om jag har tusen saker att göra behöver jag inte vara rädd ty han är med mig.

Hans makt och oberoende av tid bevarar mig i balans. Han bereder mig en vederkvickelsens dryck som svalkar och förnyar min ande mitt i min verksamhets vardag.

Han smörjer mitt hjärta med stillhetens olja. Han låter min bägare flöda över av glädje och kraft.

CIMG0451

Harmoni och resultat skall bli frukten av min möda och jag skall få vandra med honom och hålla jämna steg med min Herre och få bo hos honom för alltid.

Kkicka gärna på nedanstående!

 

 

 

 

blogglista.se


Stort engagemang i Vidsels IK

Vidsels IK håller fanan högt, skriver Norrbottens-Kuriren. Intressant med små idrottsföreningar på mindre platser, inte minst uppe i norr. Tycker jag. Sedan tio år tillbaks har klubben ingen organiserad seniorfotboll. Men det är inte öde på Skogsmon - föreningens egen idrottsplats. Långt därifrån. Styrelsen med ordföranden Sandra Pettersson i spetsen, drar skidspår, håller hockeyrinken i ordning och fotbollsplanen spelbar. 

De anordnar ungdomskvällar varje vecka med olika aktiviteter, bland annat fotboll. Tyvärr får de inte ihop något lag varken i ungdomsfotboll eller senior. Men med det intresse som styrelsen visar för sin förening och sin anläggning finns nog chansen till något mera. Då kanske deltagandet i Piteå Summer Game återuppstår igen. Eller de yngres vänskapsmatcher, kanske mot Arvidsjaur.  Vem vet? Håll koll på vad som händer! Det kan till exempel göras genom Norrbottens-Kuriren, tidningen eller deras Facebook-sida.

Vidsels IK

 Gå också gärna in på www.vidsel.nu för mer info om orten Vidsel.

Och glöm inte klicka på nedanstående så min sida får fler besökare!

 

 

blogglista.se

 

Arkiv

2021
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2020
  2019
  2018
  2017

   

  Besökare idag: 1
  Denna månad: 25
  Totalt: 3002

   

   

   

  blogglista.se

   

  SvenskaLänkar.com

   

   

  Nettop.se