Blogg

Från min gamla blogg: Coffee talk in the Garden House

Allt kan inte ha kommit till av en slump, det kan inte vara big bang, sa han med cykeln. Nä, jag tror på Gud, sa han. Och man ska lyssna på höger öra, där hörs Gud. Lyssnar man på vänster öra är det han med hornen som talar. Sa han med cykeln. För det hade en pastor talat om för honom. Har man lyssnat på det högra örat, de dagarna går det bra, då vågar man mer. Sa han... Politiken måste vara i kris, trodde han. De väljer folk som inte vet vad de talar om, de har inga andra, trodde han. Intelligenta människor (som dem han talade med idag) inspirerar. Sex ger stimulans, som söta kakor gör. Det är sant, sa han. Vinden in the garden blev sval, tyckte han. Vi drar oss inomhus. Det var mycket som väntade, någon ensam väntade på något från honom. Alla inblandade drog vidare, kanske lyssnade till rösten i höger öra. Coffee talk var slut. Tänk om alla levde som folk gör mest, då hade man inte fler minnesvärda ögonblick än som ryms i ett dåligt TV-program.

 


Det är ganska tråkigt att fler inte känner till...

Bloggutmaning! Tycker det är tråkigt att fler inte känner till vad mycket positivt som sker i Sverige idag. Tänker just nu framförallt på de många som får helt förvandlade liv genom att de blivit kristna och funnit nåt mera att leva för. Det verkar som de flesta inte har en aning om detta. Istället pratar de om hur illa det är ställt med missbruk, kriminalitet och allt möjligt annat och suckar uppgivet: det finns inget som hjälper för såna människor, de kommer aldrig att bli bättre. Vad ser de? Letar de upp allt negativt de kan hitta och blundar för de bra saker som händer? Vill de inte se att det finns hopp för mycket som ser hopplöst ut? Jag förstår mej inte på dom....

På LP-kontakterna ute i landet sjunger före detta missbrukare om det nya liv de funnit.  Här på LP i Borås med Kalle Rönngård som ledare för sången.

 

 


RSS

 

Arkiv

2021
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2020
  2019
  2018
  2017

   

  Besökare idag: 0
  Denna månad: 107
  Totalt: 3272

   

   

   

  blogglista.se

   

  SvenskaLänkar.com

   

   

  Nettop.se