Blogg

Mat ska vara klar på momangen

Så ska vi se om ilskan är mobiliserad tillräckligt för att få till en utläggning om matlagningens förbannelse. Mat ska vara klar direkt. Den ska inte lagas och donas med av mej. Det får någon annan göra. Jag menar inte att någon person ska ha maten färdig och stående på bordet bara för att jag ska kunna äta med en gång. Det händer det också ibland men lösningen för mej är ofta att köpa maten på restaurang och ta med hem. Klar att äta. Och det ska blir mer av den varan framöver. 

Jag har annat att göra än att stå vid spisen med två kastruller och en stekpanna som ska passas så att inte allt kokar in (som häromdagen). Sen när maten är lagad så smakar den sällan bra så det är inte nån upplevelse att vänta på. Efteråt är det rester som mest kommer att slängas och disk som ska ordnas. 

Min tid vill jag använda till nåt mer meningsfullt. Jag har en blogg som ger oändligt mycket mer än matlagningen. Så ska jag lyssna på radio, ja inte svensk reklamradio utan bättre stationer ute i världen, lyssna på användbara budskap från kyrkorna via Youtube. Det finns så mycket som den tid jag står vid spisen och irriteras till max kan användas till. Att ta vara på tiden är inte att ordna med mat, nej det är andra aktiviteter som ger mening åt dagen.

 

 


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Arkiv

2021
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2020
  2019
  2018
  2017

   

  Besökare idag: 0
  Denna månad: 107
  Totalt: 3272

   

   

   

  blogglista.se

   

  SvenskaLänkar.com

   

   

  Nettop.se